Maatwerk

Maatwerk van Horsthouse IT Development

Ieder bedrijf is uniek. Uniek in haar werkwijze, doelgroep of klantenkring, grootte en bedrijfsfilosofie. Horsthouse IT Development vertaalt uw wensen en levert een product dat is afgestemd op u en uw bedrijf. Wij verzorgen maatwerk op het gebied van back- en front-end development en internetsites. Door onze brede kennis en werkervaring kunnen wij u van dienst zijn bij kleine maar ook bij grote, omvangrijke projecten met landelijke dekking.

In haar bestaan zijn al diverse succesvolle projecten en producties tot stand gekomen. Wij noemen enkele voorbeelden ter illustratie van onze veelzijdigheid.

Educatieve CD-Roms uitgegeven door Groen Educatief

Horsthouse IT Development heeft de software van de interactieve educatie CD-Roms van het Bas-project, waarmee kinderen op meer dan 4000 basisscholen in Nederland spelenderwijs leren rekenen en leren omgaan met taal en wereldoriëntatie. Met de CD-Rom Kijken en Kiezen leren kinderen met het Syndroom van Down lezen aan de hand van pictogrammen.

Software t.b.v. IBIS Technologies

De missie van IBIS Technologies is het ontwikkelen van biosensing technologieën die onder andere toepasbaar zijn in de medische wetenschap. Horsthouse IT Development is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software voor de aansturing van de nieuwe IBIS iSPR (Instrument for Biomolecular Interaction Sensing). Daarnaast hebben wij de software ontwikkeld die het mogelijk maakt de resultaten van de metingen grafisch in beeld te brengen.

Websites

Ook een website is maatwerk.

Wilt u weten wat Horsthouse IT Development voor u kan betekenen? Bent u benieuwd of uw automatisering en softwarepakket efficiënter kan? Klik hier voor de contactgegevens.